Willow hälsa

Willow hälsa

Willow Hälsa erbjuder behandlingar, vägledning, kurser och workshops i Uppsala. Här kan man boka in reiki- eller aromabehandlingar, utbilda sig inom Reik- systemet, lära sig att resa shamanskt och att använda shamanska tekniker för självläkning och vägledning.

Willow Hälsas filosofi handlar om att vandra varsamt över jorden med respekt för allt liv och i harmoni med naturen. Det gröna och jordnära uttrycket i designen blev ett självklart val. Logotypen är rund och mjuk och med tydliga associationer till Willow (pil-trädet) som företaget valt i sitt namn.

Det stiliserade pil-trädet kan användas i kombination med logotypen som ett inramande lugn. Hemsidan handlar mycket om att ge den rätta känslan och lugnet till besökaren.

Läs mer om Willow Hälsa.

"Fasonera har genom Peter Lundvik bidragit till att göra Uppsalamagasinet Luthagsnytt till det uppskattade magasin det i dag är. Med stor lyhördhet samt insiktsfullt och kreativt utförande överlevererar de gång på annan. Inte sällan sker detta under en stor tidspress vilket aldrig har bjudit något hinder.

Med stort tålamod och en sagolik förmåga att behålla lugnet och tänka praktiskt är Peter Lundvik - med företaget Fasonera - en samarbetspartner vi varmt kan rekommendera och ställer upp som referens till."

Peder Strandh, Redaktör för Luthagsnytt c/o Strandh-Klefbeck Media