Vattenliv

Vattenliv grundades som e-butik sommaren 2001. Företaget säljer det mesta som handlar om trädgårdsdammar, fontäner, springbrunnar m.m. Man har också ett sortiment av akvarium och akvarietillbehör. Företaget har lager och fysisk butik i Hossmo, ca 1 mil söder om Kalmar.

Det är nog få företag som har längre erfarenhet av att driva webbshop än Vattenliv. Nya hemsidan har lyfts in i den moderna responsiva e-handelslösningen WooCommerce och har fått en clean och enkel design.

Designkonceptet placerar på ett lekfullt sätt betraktaren i trädgården. Det gröna strecket är gräset, det blåa strecket är dammen och rörelsen från vattenstänket tydlig. Färger och tänk följs även vidare i tillhörande fontänskisser och förpackningsetikett.

Läs mer om Vattenliv.

“Genom stor lyhördhet och sinne för detaljer har vi fått hjälp med logotyp och hemsida som återspeglar vårt företag. Vi kan varmt rekommendera Fasonera för liknade uppdrag när du vill ha ett bollplank men samtidigt få helt nya förslag på vad som kan bli den bästa lösningen."

- Maria, Vattenliv