Uppsalamagasinet Luthagsnytt

Uppsalamagasinet Luthagsnytt är Uppsalas enda stadsdelsmagasin. Det är ett gratis magasin som utgår från Luthagen men skriver om hela Uppsala. Här presenteras lokala företag, profiler och nyheter. Magasinet utkommer fyra gånger om året.

Fasonera har byggt magasinets designmallar och gör löpande formgivning av nya nummer. Vi strävar efter en design som är lugn och strukturerad, fast som ändå har glimten i ögat. Något som är viktigt är att behålla magasinets ”familjära” uttryck och att läsarna känner igen sig.

Läs mer om UMLN.

"Fasonera har genom Peter Lundvik bidragit till att göra Uppsalamagasinet Luthagsnytt till det uppskattade magasin det i dag är. Med stor lyhördhet samt insiktsfullt och kreativt utförande överlevererar de gång på annan. Inte sällan sker detta under en stor tidspress vilket aldrig har bjudit något hinder.

Med stort tålamod och en sagolik förmåga att behålla lugnet och tänka praktiskt är Peter Lundvik - med företaget Fasonera - en samarbetspartner vi varmt kan rekommendera och ställer upp som referens till."

Peder Strandh, Redaktör för Luthagsnytt c/o Strandh-Klefbeck Media