Logtyp, logga, logo

Lindahl Lön

Lindahl Lön

Lindahl Lön & Redovisningskonsult företräder små och medelstora bolag med ekonomiska frågor. Fokus ligger på att förenkla, digitalisera och automatisera löne- och redovisningsarbetet för kunderna. Struktur, förståelse och lättarbetat är värdeord som bolaget jobbar efter.

Fasonera har tagit fram logotyp och design av visitkort till företaget. Formspråket är modernt, ljust och lekfullt. I logotypen används symboler som för tanken till ekonomi, matematik och plusresultat. Dessa traditionella symboler används på ett lekfullt sätt med spännande färgnyanser.

Lindahl lön är ett företag som vill hjälpa sina kunder att hitta nya vägar framåt. Ett teckensnitt med mjuka men ändå moderna former kändes klockrent för designen.

"Fasonera har genom Peter Lundvik bidragit till att göra Uppsalamagasinet Luthagsnytt till det uppskattade magasin det i dag är. Med stor lyhördhet samt insiktsfullt och kreativt utförande överlevererar de gång på annan. Inte sällan sker detta under en stor tidspress vilket aldrig har bjudit något hinder.

Med stort tålamod och en sagolik förmåga att behålla lugnet och tänka praktiskt är Peter Lundvik - med företaget Fasonera - en samarbetspartner vi varmt kan rekommendera och ställer upp som referens till."

Peder Strandh, Redaktör för Luthagsnytt c/o Strandh-Klefbeck Media