Fotbollen, kampen, väntan och vi

Fotbollen, kampen, väntan och vi

I mars 2017 utökades Malin Agheds familj med en ensamkommande kille från Afghanistan. Den här boken är hennes berättelse om de första åren med Ali: om väntan, förtvivlan, kärlek, hopp och vad en familj kan vara.

Författaren Malin Aghed är till vardags chef för den deltagar-fokuserade Skapa-verksamheten på GöteborgsOperan. Hon är teater- och musiklärare, inspiratör och artivist. Hon driver kulturprojekt med tillgänglighet i fokus.

Fasonera har formgivit och gjort sättning åt bokens inlaga och omslag. Likt berättelsen i boken har målet vara att hitta en vardagsnära design som andas hopp och kärlek. 

Jag har försökt att väva in Malins egna fotografier på ett naturligt sätt i berättelsen.

Läs mer om boken hos Visto förlag.

"Jag kan med varma intygelser rekommendera Fasonera till samarbete gällande olika slags arbete. Fasoneras Peter Lundvik har formgivit båda mina böcker, Artivism – Konsten att göra fred och Fotbollen, kampen, väntan och vi.

Vid båda dessa samarbetstillfällen har jag mötts av engagemang, kompetens och diskussioner som lett vidare från de egna idéerna och förädlat dem till precis det jag som kund önskat – utan att riktigt ha vetat det själv. Dessutom har svaren alltid kommit snabbt, alla deadlines har hållits med god marginal och samtalen har alltid varit trevliga och produktiva. Jag ger allra högsta betyg till Fasonera, både för kompetens, smidighet, konstnärlighet, snabbhet och resultat."

Malin Aghed, författare